Na zijn bachelor Commerciƫle Economie stond Stan op een kruispunt in zijn leven. Of hij zijn hele leven marketing & sales wilde blijven beoefenen, of uiteindelijk zijn diepgewortelde interesse in de politiek een kans geven door te starten met zijn master in Bestuurskunde. Het werd het tweede. Stan vindt voldoening in het helpen van mens en maatschappij, waarbij hij geniet van betrokkenheid bij het vormgeven van beleid en het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zowel op grotere, complexere schaal als op kleinere niveaus.

PIT kwam op het perfecte moment voor Stan, slechts drie maanden na zijn afstuderen en terwijl hij bezig was met het afronden van een project bij zijn vorige werkgever in de Rotterdamse haven. Stan verwacht bij PIT zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en ervaring op te doen in de publieke sector. Wat Stan vooral hoopt, is ontdekken welke richting binnen de publieke sector hem het meest aanspreekt.

Stan is een gedreven, enthousiast en loyaal persoon, zowel tijdens als buiten werktijd. Als Stan niet aan het werk is, sport hij graag. Hij speelt als sinds kleins af aan voetbal, is recentelijk gestart met padel en heeft in 2023 de marathon van Rotterdam succesvol uitgelopen.