Op zoek naar talent met PIT en hart voor maatschappelijke opgaven? Word partner van Publiek Innovatief Talent.

PIT-partners zijn gemeenten, samenwerkingsverbanden, onderwijs- & zorginstellingen en andere opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Publiek Innovatief Talent (PIT) is een tweejarig programma voor jong talent binnen de publieke sector. Onze PIT’ers hebben recent een wetenschappelijke opleiding afgerond en willen als professional aan de slag met actuele maatschappelijke opgaven. Samen met onze PIT-partners maken we dit mogelijk. Opdrachten waar onze mensen op worden ingezet kunnen een tijdelijke invulling van een (beleids)functie zijn, maar ook een project of een onderzoek. Het meest unieke aan Publiek Innovatief Talent is dat talenten na twee jaar uitstromen naar onze partners, aan de slag gaan als adviseur bij een organisatie adviesbureau of misschien wel starten als zelfstandig ondernemer.

Ons kantoor zit trouwens aan de Zijpendaalseweg 51a in Arnhem. En misschien een leuk feitje: wij delen dit met onze “collega’s” van adviesbureau InterPactum.

Onze talenten gaan gedurende twee jaar aan de slag bij verschillende partners binnen de publieke sector en leren daardoor vanuit verschillende perspectieven kijken naar de maatschappelijke opgaven van nu.

Ook partner van Publiek Innovatief Talent worden? Meld je organisatie dan nu aan!