Hemmo gaat als enthousiaste en leergierige adviseur in de komende jaren het Publieke Domein verkennen. Hij werkt het liefst in een gemotiveerd team en is daarin een verbinder. Hij zorgt er voor dat elke stem gehoord zal worden en hij kan goed luisteren. Dit zijn belangrijke kwaliteiten voor het vinden van passende oplossingen voor maatschappelijke kwesties en hij krijgt de ruimte om deze talenten bij PIT verder te ontwikkelen.  

Opgeleid op het gebied van gezondheidsbeleid heeft hij geleerd om interdisciplinair te werk te gaan. Daarnaast heeft de opleiding hem stil doen staan bij de complexiteit en vaak ook de oneerlijkheid als het gaat om gezondheidskwesties.  

Als fanatiek sporter weet hij wat de vele voordelen zijn van bewegen en sport. Hij krijgt er dan ook energie van om mensen te helpen bij het maken van gezonde keuzes en het bevorderen van de toegankelijkheid van gezonde voeding en sport. Hij meent dat dit niet alleen draait om individuele keuzes maar dat er oplossingen liggen in samenwerking met alle betrokken stakeholders en verschillende domeinen.